Badula

In Badula staat een school voor 35 kinderen met een verstandelijke beperking.
Er wordt veel aandacht besteed aan tekenen, letters schrijven en vooralveel drama.

De lessen worden verzorgt door 3 enorm gedreven docenten en ook de ouders zijn zeer betrokken.
Om ook voor de toekomst wat te kunnen betekenen voor de kinderen, wilmen ze ook graag vakvaardigheden bijbrengen, zodat ze later ook minder afhankelijk zijn en zelf een vorm van arbeid kunnen verrichten.

Hiervoor hebben ze graag de beschikking over een 4-tal trapnaaimachines voor het maken van eenvoudig werk zoals kussenslopen e.d. en een trapnaaimachine waar ze knoopsgaten en emblemen mee kunnen maken. Naast dat de kinderen hier mee leren, geeft het ook opbrengsten, waarvan het vervoer van de kinderen naar school betaald kan worden.

De kosten voor deze naaimachines zijn totaal € 875,00

  

Help ons met ons werk en maak éénmalig een bedrag over naar Horizon Holland.

Doneren kan ook op:

Horizonholland foundation

NL61 INGB 0002 4000 60

Bedankt voor uw steun!